Advertisement

Barbora Seemanová Plavky - Fabiana Bytyqi (@BytyqiFabiana) | Twitter / „myslím si, že mi to v tom finále vyšlo opravdu, tak jak mělo a jak se mi to ještě nikdy nepovedlo,“ říká plavkyně barbora seemanová.

Barbora Seemanová Plavky - Fabiana Bytyqi (@BytyqiFabiana) | Twitter / „myslím si, že mi to v tom finále vyšlo opravdu, tak jak mělo a jak se mi to ještě nikdy nepovedlo," říká plavkyně barbora seemanová.. Tělo je cítit chlorem a mám šílenou spotřebu krému, líčí plavkyně barbora seemanová, čerstvá evropská šampionka na trati 200 metrů volným způsobem. Byl to nejlepší dohmat kariéry a doufám, že ne poslední. Tréninky jsou dvoufázové, bez bazénu jsme jen v neděli. Po finále ženského závodu na 200 metrů volným způsobem si média všímala jejího vítězného dohmatu. „myslím si, že mi to v tom finále vyšlo opravdu, tak jak mělo a jak se mi to ještě nikdy nepovedlo," říká plavkyně barbora seemanová.

Je to otročina, i když milá. Tréninky jsou dvoufázové, bez bazénu jsme jen v neděli. Po finále ženského závodu na 200 metrů volným způsobem si média všímala jejího vítězného dohmatu. Kolik závodů vydrží plavky a jak se chystá do tokia? „myslím si, že mi to v tom finále vyšlo opravdu, tak jak mělo a jak se mi to ještě nikdy nepovedlo," říká plavkyně barbora seemanová.

Seemanová sundala plavky a navlékla rukavice. Au, to je ...
Seemanová sundala plavky a navlékla rukavice. Au, to je ... from media.sport.cz
Byl to nejlepší dohmat kariéry a doufám, že ne poslední. „myslím si, že mi to v tom finále vyšlo opravdu, tak jak mělo a jak se mi to ještě nikdy nepovedlo," říká plavkyně barbora seemanová. „vždycky když někdo řekne ‚tak to je v pohodě, ty vyhraješ. Tělo je cítit chlorem a mám šílenou spotřebu krému, líčí plavkyně barbora seemanová, čerstvá evropská šampionka na trati 200 metrů volným způsobem. Kolik závodů vydrží plavky a jak se chystá do tokia? Po finále ženského závodu na 200 metrů volným způsobem si média všímala jejího vítězného dohmatu. Holky ve světě jsou ale ještě o krok dál, maxima mají o tři. Je to otročina, i když milá.

Tělo je cítit chlorem a mám šílenou spotřebu krému, líčí plavkyně barbora seemanová, čerstvá evropská šampionka na trati 200 metrů volným způsobem.

„vždycky když někdo řekne ‚tak to je v pohodě, ty vyhraješ. Po finále ženského závodu na 200 metrů volným způsobem si média všímala jejího vítězného dohmatu. Holky ve světě jsou ale ještě o krok dál, maxima mají o tři. „myslím si, že mi to v tom finále vyšlo opravdu, tak jak mělo a jak se mi to ještě nikdy nepovedlo," říká plavkyně barbora seemanová. Tělo je cítit chlorem a mám šílenou spotřebu krému, líčí plavkyně barbora seemanová, čerstvá evropská šampionka na trati 200 metrů volným způsobem. Kolik závodů vydrží plavky a jak se chystá do tokia? Tréninky jsou dvoufázové, bez bazénu jsme jen v neděli. Byl to nejlepší dohmat kariéry a doufám, že ne poslední. Je to otročina, i když milá.

Holky ve světě jsou ale ještě o krok dál, maxima mají o tři. Byl to nejlepší dohmat kariéry a doufám, že ne poslední. Je to otročina, i když milá. „myslím si, že mi to v tom finále vyšlo opravdu, tak jak mělo a jak se mi to ještě nikdy nepovedlo," říká plavkyně barbora seemanová. „vždycky když někdo řekne ‚tak to je v pohodě, ty vyhraješ.

GALERIE: Baumrtová o svatbě s fyzioterapeutem, klinice i ...
GALERIE: Baumrtová o svatbě s fyzioterapeutem, klinice i ... from img.blesk.cz
„myslím si, že mi to v tom finále vyšlo opravdu, tak jak mělo a jak se mi to ještě nikdy nepovedlo," říká plavkyně barbora seemanová. „vždycky když někdo řekne ‚tak to je v pohodě, ty vyhraješ. Tréninky jsou dvoufázové, bez bazénu jsme jen v neděli. Tělo je cítit chlorem a mám šílenou spotřebu krému, líčí plavkyně barbora seemanová, čerstvá evropská šampionka na trati 200 metrů volným způsobem. Holky ve světě jsou ale ještě o krok dál, maxima mají o tři. Kolik závodů vydrží plavky a jak se chystá do tokia? Je to otročina, i když milá. Byl to nejlepší dohmat kariéry a doufám, že ne poslední.

Po finále ženského závodu na 200 metrů volným způsobem si média všímala jejího vítězného dohmatu.

Tréninky jsou dvoufázové, bez bazénu jsme jen v neděli. Tělo je cítit chlorem a mám šílenou spotřebu krému, líčí plavkyně barbora seemanová, čerstvá evropská šampionka na trati 200 metrů volným způsobem. Holky ve světě jsou ale ještě o krok dál, maxima mají o tři. Je to otročina, i když milá. „vždycky když někdo řekne ‚tak to je v pohodě, ty vyhraješ. „myslím si, že mi to v tom finále vyšlo opravdu, tak jak mělo a jak se mi to ještě nikdy nepovedlo," říká plavkyně barbora seemanová. Byl to nejlepší dohmat kariéry a doufám, že ne poslední. Po finále ženského závodu na 200 metrů volným způsobem si média všímala jejího vítězného dohmatu. Kolik závodů vydrží plavky a jak se chystá do tokia?

Byl to nejlepší dohmat kariéry a doufám, že ne poslední. Po finále ženského závodu na 200 metrů volným způsobem si média všímala jejího vítězného dohmatu. Tréninky jsou dvoufázové, bez bazénu jsme jen v neděli. Je to otročina, i když milá. „myslím si, že mi to v tom finále vyšlo opravdu, tak jak mělo a jak se mi to ještě nikdy nepovedlo," říká plavkyně barbora seemanová.

Rozcvičte se před tréninkem s Bárou Seemanovou - Arena ...
Rozcvičte se před tréninkem s Bárou Seemanovou - Arena ... from www.arenashop.cz
Tréninky jsou dvoufázové, bez bazénu jsme jen v neděli. Holky ve světě jsou ale ještě o krok dál, maxima mají o tři. Kolik závodů vydrží plavky a jak se chystá do tokia? Po finále ženského závodu na 200 metrů volným způsobem si média všímala jejího vítězného dohmatu. „vždycky když někdo řekne ‚tak to je v pohodě, ty vyhraješ. „myslím si, že mi to v tom finále vyšlo opravdu, tak jak mělo a jak se mi to ještě nikdy nepovedlo," říká plavkyně barbora seemanová. Tělo je cítit chlorem a mám šílenou spotřebu krému, líčí plavkyně barbora seemanová, čerstvá evropská šampionka na trati 200 metrů volným způsobem. Byl to nejlepší dohmat kariéry a doufám, že ne poslední.

„vždycky když někdo řekne ‚tak to je v pohodě, ty vyhraješ.

Po finále ženského závodu na 200 metrů volným způsobem si média všímala jejího vítězného dohmatu. Kolik závodů vydrží plavky a jak se chystá do tokia? Je to otročina, i když milá. „myslím si, že mi to v tom finále vyšlo opravdu, tak jak mělo a jak se mi to ještě nikdy nepovedlo," říká plavkyně barbora seemanová. „vždycky když někdo řekne ‚tak to je v pohodě, ty vyhraješ. Tělo je cítit chlorem a mám šílenou spotřebu krému, líčí plavkyně barbora seemanová, čerstvá evropská šampionka na trati 200 metrů volným způsobem. Tréninky jsou dvoufázové, bez bazénu jsme jen v neděli. Holky ve světě jsou ale ještě o krok dál, maxima mají o tři. Byl to nejlepší dohmat kariéry a doufám, že ne poslední.

Byl to nejlepší dohmat kariéry a doufám, že ne poslední barbora seemanová. Po finále ženského závodu na 200 metrů volným způsobem si média všímala jejího vítězného dohmatu.

Posting Komentar

0 Komentar