Advertisement

Φωτια Κορινθια : Y4gl4ixhd6bldm / Έξι οικισμοί εκκενώθηκαν, ανάμεσά τους το αλεποχώρι.

Φωτια Κορινθια : Y4gl4ixhd6bldm / Έξι οικισμοί εκκενώθηκαν, ανάμεσά τους το αλεποχώρι.. 14 λεπτά πριν φωτιά στην κορινθία: Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Κορινθία πυροσβεστική πυρκαγιά μέγαρα αλεποχώρι σχοίνος ψάθα.

Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Κορινθία πυροσβεστική πυρκαγιά μέγαρα αλεποχώρι σχοίνος ψάθα. Επιμένει η φωτιά στην κορινθία. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας από τις 10 το βράδυ, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στα σπίτια, ενώ έχει γίνει και προληπτική εκκένωση οικισμών. Η φωτιά στην κορινθία έχει κάψει μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο, (που τη νύχτα έφτασε και τα 4 χιλιόμετρα), αλλά υπάρχουν.

Kcvurhg R N71m
Kcvurhg R N71m from www.naftemporiki.gr
Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. Μεγάλη μάχη με το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που έχει οδηγήσει στην εκκένωση έξι οικισμών. Στάχτες σε πολλές περιοχές της αττικής από τη φωτιά στο σχίνο κορινθίας. Οι φλόγες πλέον κατευθύνονται προς τα μέγαρα και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ λιακωτού, κάτω πευκενέα, χάνι δερβένι και ι.μ. Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει προξενήσει ζημιές και σε οικήματα, ενώ προς το μεσημέρι, σύμφωνα με προβλέψεις της εμυ, αναμένεται ενίσχυση των ανέμων στην περιοχή. Η φωτιά έχει καταστρέψει μεγάλη έκταση στον σχίνο κορινθίας, ενώ έκαψε σπίτια και προκάλεσε σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο (που τη νύχτα έφτασε και τα 4. Πυκνοί καπνοί στην εθνική ο. Σοκαρισμένη η τουρκία από το ευρωχαστούκι.

Σε ύφεση είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας και κατέκαψε τα πάντα στο.

Νύχτα πύρινης «κόλασης» από τη φωτιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και συνεχίζει για δεύτερο 24ωρο το. Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι με τη μάχη να δίνεται για να μην περάσουν οι φλόγες τα γεράνια όρη και να. Αβουλη και κατώτερη των περιστάσεων χαρακτηρίζει την κυβέρνηση το κιναλ για το ζήτημα της φωτιάς στην κορινθία. Σε ύφεση είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας και κατέκαψε τα πάντα στο. Μια φωτιά τεράστια, που δείχνει ανίκητη. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Μεγάλη φωτιά απειλεί οικισμό στον σχίνο κορινθίαςμεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας. Μεγάλη μάχη με το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που έχει οδηγήσει στην εκκένωση έξι οικισμών. Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς. Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει προξενήσει ζημιές και σε οικήματα, ενώ προς το μεσημέρι, σύμφωνα με προβλέψεις της εμυ, αναμένεται ενίσχυση των ανέμων στην περιοχή. Με το πρώτο φως της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη τα εναέρια μέσα, τα οποία μάλιστα ενισχύονται. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Σοκαρισμένη η τουρκία από το ευρωχαστούκι.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας από τις 10 το βράδυ, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στα σπίτια, ενώ έχει γίνει και προληπτική εκκένωση οικισμών. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας, που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της, από εκτάσεις παρθένου δάσους έως σπίτια. Κορινθία πυροσβεστική πυρκαγιά μέγαρα αλεποχώρι σχοίνος ψάθα. Μια φωτιά τεράστια, που δείχνει ανίκητη. Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει προξενήσει ζημιές και σε οικήματα, ενώ προς το μεσημέρι, σύμφωνα με προβλέψεις της εμυ, αναμένεται ενίσχυση των ανέμων στην περιοχή.

Qfl9n9z8ascjfm
Qfl9n9z8ascjfm from www.zougla.gr
Νύχτα πύρινης «κόλασης» από τη φωτιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και συνεχίζει για δεύτερο 24ωρο το. Μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει προξενήσει ζημιές και σε οικήματα, ενώ προς το μεσημέρι, σύμφωνα με προβλέψεις της εμυ, αναμένεται ενίσχυση των ανέμων στην περιοχή. Στάχτες σε πολλές περιοχές της αττικής από τη φωτιά στο σχίνο κορινθίας. Η φωτιά έχει καταστρέψει μεγάλη έκταση στον σχίνο κορινθίας, ενώ έκαψε σπίτια και προκάλεσε σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο (που τη νύχτα έφτασε και τα 4. Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς. Κορινθία πυροσβεστική πυρκαγιά μέγαρα αλεποχώρι σχοίνος ψάθα. Η φωτιά στην κορινθία έχει κάψει μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο, (που τη νύχτα έφτασε και τα 4 χιλιόμετρα), αλλά υπάρχουν.

Πυκνοί καπνοί στην εθνική ο.

Στάχτες σε πολλές περιοχές της αττικής από τη φωτιά στο σχίνο κορινθίας. Πέμπτη, 20 μαΐου 2021, 14:58. Μεγάλη μάχη με το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που έχει οδηγήσει στην εκκένωση έξι οικισμών. Αβουλη και κατώτερη των περιστάσεων χαρακτηρίζει την κυβέρνηση το κιναλ για το ζήτημα της φωτιάς στην κορινθία. Με το πρώτο φως της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη τα εναέρια μέσα, τα οποία μάλιστα ενισχύονται. Μεγάλη φωτιά απειλεί οικισμό στον σχίνο κορινθίαςμεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Οι φλόγες πλέον κατευθύνονται προς τα μέγαρα και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ λιακωτού, κάτω πευκενέα, χάνι δερβένι και ι.μ. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πυρκαγιά που ξέσπασε από χθές 19/5 στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας κατευθυνόμενη προς τα μέγαρα και τα γεράνεια όρη. Κορινθία πυροσβεστική πυρκαγιά μέγαρα αλεποχώρι σχοίνος ψάθα. Εκκενώνονται οικισμοί κοντά στα μέγαρα. Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι με τη μάχη να δίνεται για να μην περάσουν οι φλόγες τα γεράνια όρη και να.

Εντολή εκκένωσης για το αλε. 14 λεπτά πριν φωτιά στην κορινθία: Μια φωτιά τεράστια, που δείχνει ανίκητη. Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πυρκαγιά που ξέσπασε από χθές 19/5 στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας κατευθυνόμενη προς τα μέγαρα και τα γεράνεια όρη. Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει προξενήσει ζημιές και σε οικήματα, ενώ προς το μεσημέρι, σύμφωνα με προβλέψεις της εμυ, αναμένεται ενίσχυση των ανέμων στην περιοχή.

Fwtia Se Tria Metwpa 8riler Me Nekro Andra Sth Figaleia Zaxarws
Fwtia Se Tria Metwpa 8riler Me Nekro Andra Sth Figaleia Zaxarws from i1.prth.gr
Στάχτες σε πολλές περιοχές της αττικής από τη φωτιά στο σχίνο κορινθίας. Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς. Οι εικόνες της καταστροφής eurokinissi. Με το πρώτο φως της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη τα εναέρια μέσα, τα οποία μάλιστα ενισχύονται. Πυκνοί καπνοί στην εθνική ο. Εκκενώνονται οικισμοί κοντά στα μέγαρα. Σε ύφεση είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας και κατέκαψε τα πάντα στο. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας, που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της, από εκτάσεις παρθένου δάσους έως σπίτια.

Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς.

Σοκαρισμένη η τουρκία από το ευρωχαστούκι. Με το πρώτο φως της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη τα εναέρια μέσα, τα οποία μάλιστα ενισχύονται. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας από τις 10 το βράδυ, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στα σπίτια, ενώ έχει γίνει και προληπτική εκκένωση οικισμών. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο. Εντολή εκκένωσης για το αλε. Σε ύφεση είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας και κατέκαψε τα πάντα στο. Μεγάλη μάχη με το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που έχει οδηγήσει στην εκκένωση έξι οικισμών. Ο δήμαρχος λουτρακίου, περαχώρας γιώργος γκιώνης δήλωσε πως έχουν καεί. Η φωτιά στην κορινθία έχει κάψει μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο, (που τη νύχτα έφτασε και τα 4 χιλιόμετρα), αλλά υπάρχουν. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της περιοχής, γρηγόρης σταμούλης ζήτησε να. Οι εικόνες της καταστροφής eurokinissi. Μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Στάχτες σε πολλές περιοχές της αττικής από τη φωτιά στο σχίνο κορινθίας.

Posting Komentar

0 Komentar